About

20140721_9317_web

När jag var liten var två av mina favoritleksaker en gammal skrivmaskin och en gammal kamera från 70-talet. Kameran var nog trasig för ingen annan än jag använde den. Jag fotograferade högt och lågt, älskade klicket, att dra fram filmen med tummen och känna tyngden av metallen. Det fanns ingen film i så jag fick fotografera precis hur mycket jag ville.

1987 fick jag min första kamera. Då var jag 7 år och det var en kompaktkamera av okänt märke som användes flitigt. Sedan dess har jag gått från analog kompakt till analog systemkamera, till digital kompakt, till digital systemkamera, till Nikon och tillbaka till Canon.

Idag driver jag en nyuppstartad fotoverksamhet på deltid med inriktning barn, kärlek och familj vid sidan av mitt heltidsjobb som IT-projektledare. Från universitetet har jag en civilingenjörsexamen och en kandidat i företagsekonomi men som fotograf kategoriserar jag mig som självlärd. Jag bor i Stockholm med man och barn och blir glad varje dag av små och stora saker i vardagen. Ljudet av min dotters skratt när vi gungar i lekparken, nybakat bröd med smör som smälter, bamsekramar och pingukramar, morgonljuset i vardagsrummet och att promenera hem till min lilla familj i vårsolen en fredageftermiddag.

Följ mig gärna här på FOTOLOGGEN, t.ex. med BLOGLOVIN och gilla min sida på FACEBOOK för de senaste uppdateringarna. Jag finns även på INSTAGRAM @linnealindh.photography.

 

I have loved photography since I was a small child and still do. You can follow me on my PHOTO LOG, on BLOGLOVIN, on FACEBOOK and on INSTAGRAM @linnealindh.photography.

//Linnea