Services and Prices

Om du tycker om mina bilder och har ett projekt för mig, kontakta mig för offert. Jag driver min fotoverksamhet på deltid, främst i Stockholmsområdet och tar emot uppdrag i mån av tid. Se prisexempel nedan.

Barn-, gravid-, familje- och porträttfotografering.

Lugn, styrka och känsla karaktäriserar mina bilder. Jag fotograferar uteslutande med befintligt ljus och vi är därför helst utomhus för naturliga, avslappnade bilder. Bilderna är något vi skapar tillsammans och resultatet kommer att spegla era personligheter och preferenser såväl som mitt bildspråk.

  • Liten – 1-2 personer, ca 1 timme inkl. 10 högupplösta bilder 1950 SEK.
  • Stor – 1-6 personer, ca 1.5 timme, inkl. 15 högupplösta bilder 2850 SEK.
  • Ytterligare tillval av högupplösta bilder 150 SEK/bild eller i paket om 10 bilder
  • Fine-art prints på underbart matt tjockt papper erbjuds som tillval. 

 

Bröllop. Kontakta mig för offert. Prisexempel 14000 SEK för 5 timmar.

Fotokurser. Vid förfrågan kan jag även erbjuda skräddarsydda privatkurser. En nybörjarkurs om 2-4 tillfällen á 2 h (HELA timmar, inte s.k. ”kurstimmar” om 40 min) är perfekt för dig som mest använder autoläget på din systemkamera och vill ta steget vidare till att fotografera med egna inställningar. Vi varvar teori med praktik och områden som inkluderas är kamerainställningar och exponering, att arbeta med ljus, val av miljö och bildkomposition. Vi går igenom begrepp som slutartid, bländare, ISO och brännvidd men ännu viktigare – hur man tar kontroll över kameran och bilden. Priser från 1200 SEK/2 h. Gå samman med en vän eller två så kan ni dela på kostnaden. Max tre deltagare.

Alla priser inkl. moms. Vid resor som kräver mer än Stockholms lokaltrafik tillkommer reseersättning. Priserna gäller tills vidare.

If you like my work and have a project for me drop me a line and let us discuss. Prices starting from 1950 SEK and up for portraits, separate price list for weddings.