Mitt första inlägg

Mitt första inlägg

Min känsla för ordning kräver att jag skapar ett första inlägg till fotologgen, om än lite i efterhand eftersom det var något som jag inte hann med från första början.

I min Om-text berättar jag om mina två favoritleksaker som litet barn – en gammal skrivmaskin och en kamera. Skrivmaskinen utan färgband och kameran utan film. Båda två sedan länge uttjänta och använda endast av mig, bara för att jag älskade att skriva och fotografera. I en vardag som kretsar kring process, metod, leverans och effektivitet vill jag gärna få utlopp för min kreativa sida i andra sammanhang och genom åren har jag ritat med kol, målat med akryl och akvarell, sytt egna kläder, stickat dukar, broderat korsstygn, limmat collage och gjutit hundar i gips (ok, korsstygnen och gipshundarna var på mellanstadiet). Av skapande verksamhet jag har testat är skrivandet och fotograferandet de hantverk som har stannat hos mig men mina försök att upprätthålla något slags regelbundet skrivande har aldrig riktigt lyckats. Jag har nog inte förstått förrän nu att den rätta ordningen för mig är att fotografera först och skriva sedan, inte tvärtom.

Min fotologg kommer inte att vara kronologisk, den kommer inte att vara regelbunden, den kommer inte att följa mitt liv och vad jag åt till lunch. Den kommer att vara ett uttryck för stunder av inspiration, fina fotoupplevelser, kärlek, underbara platser, människor och annat som gör mig glad och som jag vill dela. Varje inlägg har ett kommentarsfält så dela gärna tillbaka så blir jag glad.

Följ mig här på FOTOLOGGEN, på BLOGLOVIN och på FACEBOOK.

Och om man gillar mitt bildspråk och vill att jag ska fotografera något så har jag skapat ett gäng Info-sidor med information om mig och min fotoverksamhet.

 

I have loved photography since I was a small child and still do. My photo log will not be a daily update about my life and my lunches. It will be an expression for moments of inspiration, love of photography, wonderful places and people – things that make me happy and that I want to share. Please feel free to share back in the comments fields.

You can follow me on my PHOTO LOG, on BLOGLOVIN and on FACEBOOK.